چگونه سرمایه گذار جدید برای کار و تجارت خود جذب کنیم
سبک زندگی › کار و تجارت
- 97/09/22
برای جذب سرمایه گذار جدید ، باید خلاصه اجرایی طرح خود را مشخص کنید
خلاصه اجرایی طرح شما باید به زبان ساده نوشته شود، به طوری که برای خواننده صریحا روشن کند که قصد انجام چه نوع کسبوکاری را دارید و در این مسیر چه اقداماتی را صورت خواهید داد.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، باید طرح عملیاتی خود را مشخص کنید
فعالیت اصلی شما چیست؟ چه مراحل مهمی باید طی کنید تا به هدف نهایی خود در انتهای سال یا سال پایانی طرح کسبوکارتان دست یابید؟ برنامه شما برای ارتقای کسبوکار چیست؟ به این معنی که از چه پتانسیلها و نیروهایی دراین زمینه همانند سایر رقبا و سازمانهای مشابه بهره خواهید گرفت. از چه تکنولوژی و فناوریهایی استفاده خواهید کرد؟
برای جذب سرمایه گذار جدید ، باید طرح بازاریابی خود را مشخص کنید
اینکه چگونه به مشتریهای مورد نظرتان دسترسی خواهید داشت؟ از چه تاکتیکها و کانالهای بازاریابی برای این منظور استفاده خواهید کرد؟ از چه سیستمی برای قیمتگذاری کالاها یا خدماتتان استفاده خواهید کرد؟ و از چه نام تجاری بهعنوان معرف محصول خود در بازار استفاده خواهید کرد؟
برای جذب سرمایه گذار جدید ، باید نیازهای سرمایه گذاری خود را مشخص کنید
باید به طور مشخص بدانید که چه میزان پول، توسط چه کسانی و با چه درصد سهام در شرکت شما سرمایهگذاری شده است و به چه میزان سرمایه دیگر نیاز دارید. خاطرنشان کنید که چرا تیم مدیریتی شما قادر به تضمین رشد سرمایه خود هستند. چیزی که باید در این قسمت به آن بپردازید اینها هستند: به چه مقدار سرمایه نیاز دارید؟ چرا به این سرمایه نیاز دارید؟ این سرمایه برای چه منظوری استفاده خواهد شد؟ و چه درآمدی در پی خواهد داشت؟
برای جذب سرمایه گذار جدید ، از موفقیت های قبلی خود صحبت کنید
احتمالاً میخواهید که در ابتدای جلسه معرفی اعتباری برای خودتان ایجاد کنید. کمی وقت را صرف توضیح موفقیتهای قبلی خودتان کنید. این فرصتی است برای جلب نظر سرمایه گذار مورد نظرتان. با گفتن موفقیتهایی که خودتان و تیمتان تا به آن روز داشتهان نظر آنها را به سمت خودتان جلب کنید.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، بازار هدف خود را مشخص کنید
نگویید که هر فرد روی کره زمین میتواند یک مشتری بالقوه برای شما باشد، حتی اگر یک روز این حقیقت پیدا کند. درمورد کسانی که محصولتان را برای آنها تولید میکنید واقعبین باشید و بازار هدفتان را محدود کنید. این کار نه تنها نظر شنوندههایتان را جلب خواهد کرد، بلکه باعث میشود با سیاست بهتری به برنامهریزیتان فکر کنید.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، راهکار خود را بیان کنید
نکات خاص درمورد محصولتان را عنوان کنید و توضیح دهید که چطور این ویژگیها قادر به حل مسئله عنوان شده در اسلاید قبل میباشد. دقت کنید که کوتاه، دقیق و ساده در این رابطه توضیح دهید.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، روش های جذب مشتری را توضیح دهید
این یکی از قسمتهایی برای جذب سرمایه گذار است که معمولاً فراموش میشود. چطور میخواهید مشتری به دست آورید؟ چه هزینههایی برایتان به دنبال خواهد داشت؟ موفقیتتان را چطور ارزیابی خواهید کرد؟ وضعیت مالی شما باید جوابگوی هزینههای جذب مشتری باشد.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، الگوی درآمدی خود را توضیح دهید
سرمایهگذاران تقریباً به این بیشتر از هر چیز دیگری فکر میکنند. چطور میخواهید پول درآورید؟ درمورد محصولات و قیمتگذاریهایتان دقیقاً برایشان توضیح دهید و دوباره تاکید کنید که بازار منتظر محصولات شماست.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، پیش بینی های مالی خود را بیان کنید
به آن نشان دهید که در مورد درآمد (به ازای محصول) برای سه تا پنج سال آینده چه پیشبینی دارید. باید با بیان تصورات و فرضیاتتان، اعدادی که ارائه میکنید را ثابت کنید. خواهید دید که سرمایهگذار موردنظر ماشینحسابش را بیرون میآورد تا مطمئن شود اعدادتان منطقی است. بنابراین اطلاعاتی که لازم دارند تا ببینند حساب و کتابهای شما درست است را به آنها بدهید. اگر نمودار مالی شما رشد را نشان میدهد، حتماً دلیل و اتفاقی که باعث آن خواهد شد را توضیح دهید.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، نشان دهید که با رقبای خود متفاوت هستید
یک قسمت مهم از جذب سرمایهگذار که اکثر افراد آن را نادیده میگیرند یا جزییات کافی برای آن ارائه نمیدهند این است که چرا با رقیبانتان متفاوت هستید. بهترین راه برای نشان دادن ارزشتان نسبت به رقبا این است که آن را به فرمت ماتریس نشان دهید . یعنی رقیبانتان را سمت راست جدول و ویژگیها و مزایای خودتان را بالای جدول بگذارید و ویژگیهایی که هریک از رقیبانتان دارند را علامت بزنید. در بهترین حالت رقیبانتان باید تعداد بسیار کمی از ویژگیها و فواید شما را داشته باشند.
برای جذب سرمایه گذار جدید ، باید درباره مهارت تیم کاری خود صحبت کنید
سرمایهگذارها اول روی آدمها و بعد روی ایدهها سرمایهگذاری میکنند. بنابراین باید اطمینان یابید که جزییات و اطلاعات مربوط به مدیران ارشد خود و اینکه چرا آنها افراد مناسبی برای گرداندن شرکتتان هستند را با آنها درمیان بگذارید.همچنین باید درمورد مهارتهایی که با کمبود آن در شرکتتان مواجه هستید هم صحبت کنید.اکثر شرکتها و تیمهای تجاری دچار فقدان یک مهارت مهم هستند، این مهارت ممکن است بازاریابی باشد، مهارت مدیریت اجرایی باشد، برنامهریزی باشد، فروش، مدیریت مالی یا هر چیزی دیگر. بگذارید بدانند که میدانید چه چیزهایی را نمیدانید.