بیوگرافی انوش معظمی بازیگر نقش حرمله در سریال مختارنامه

مجلهسلبریتی ها

- 98/07/06
بیوگرافی انوش معظمی بازیگر نقش حرمله در سریال مختارنامهانوش معظمی متولد 1350 می باشد وی در یکی از روستاهای شهرستان بروجرد بدنیا آمده است، پدرش کارمند نیروی هوایی بود به همین خاطر در تهران بزرگ شد و مادرش خانه دار است.

ازدواج انوش معظمی


انوش معظمی ازدواج کرده و متاهل می باشد

مصاحبه با انوش معظمی


بیوگرافی انوش معظمی بازیگر نقش حرمله در سریال مختارنامه

شروع فعالیت هنری انوش معظمی


اولین مرتبه‌ای که فعالیت هنری را شروع کردم کلاس چهارم دبستان با گروه سرود مسجد محله سرودی برای نیمه شعبان آماده کردیم و دو نفر تک خوان بودیم که به واسطه اینکه دوستم بهتر می‌خواند سرپرست گروه او را انتخاب کرد و در عالم بچگی حسادت کردم و از گروه سرود بیرون آمدم و به شعر گفتن پرداختم و در پنجم ابتدایی تئاتر بازی می‌کردم.

اولین حضور انوش معظمی در یک مجموعه؟


اولین مرتبه‌ به صورت اتفاقی با آقای احمد نجفی آشنا شدم و در مستند داستانی که مربوط به ورزش باستانی بود چند سکانس بازی کردم و بعد از ۱۰ سال که در سریال «چهل سرباز» با آقای نجفی همبازی شدم منو نمی‌شناختند بعداز معرفی خودم کلی تحویلم گرفت.

انوش معظمی قبل از «مختارنامه» چه نقشی بازی کرده‌ است؟


قبل از «مختارنامه» نقش‌ها چندان پراهمیت نبودند اما در تئاتر وضعیت کاریم بهتر بود اما نقطه عطف بازی من «مختارنامه» است قبل از «مختارنامه» فیلم سینمایی و سریال «معصومیت از دست رفته»، «مسافر ری» را با آقای میرباقری داشتم.

ملاک انتخاب انوش معظمی به عنوان نقش حرمله چه بوده است؟


فاکتورهای زیادی نقش داشت یکی از آن‌ها این بود که آقای میرباقری بازیگر فیزیکال می‌خواستند، اما به لحاظ فیزیک در باشگاه‌های بدنسازی از من درشت‌تر هم بودند ولی آقای میرباقری به دنبال یک بازیگر فیزیکال بود و با توجه به شناختی که به من داشتند، اعتماد کردند و به لطف خدا ما هم روسفید شدیم.

حس انوش معظمی موقع پیشنهاد نقش حرمله؟


اولین مرتبه حس خوبی داشتم سر سریال« معصومیت از دست رفته» بودیم که آقای میرباقری گفتند نقش ‌حرمله «مختارنامه» را تو باید بازی کنی، اما بعدها با مشورتی که با دوستان داشتم آن‌ها می‌گفتن نقش منفوری است و نقش اول و‌ آخر تو می‌شود، اما خدا رو شکر اینطور نشد چرا که مردم نگاه حرفه‌ای دارند، اما همکاران خود ما در سینما باز همان پیشنهادات را به من می‌دهند، اما آقای میرباقری در «دندون‌طلا» یک نقش شیرین را به من داد.

گریم نقش حرمله سخت بود؟


آقای میرباقری «حرمله» را شخصیتی خاص دیده بودند علاوه بر فیزیک، خو و خصلت حیوانی را در ظاهر او به نمایش بگذارد حدود 6 ساعت گریم طول می‌کشید و آقای ولدبیگی گفتن یکی از سخت‌ترین گریم‌ها بوده است.

از لحاظ روحی سخت نبود؟


خیلی سخت بود از طرفی هم به همه نقش‌های پیشنهاد شده نه گفتم و فقط فعالیت من محدود به تئاتر شده بود.

از حرمله شناخت داشتید؟


بله ناشناخته نبود به دلیل اینکه بچه هیئتی بودم، بعد از قبول نقش تعزیه و مقاتل خواندم خیلی زیاد اطلاعات راجع به حرمله نمی‌توانستی پیدا کنی نقل است بعد از واقعه عاشورا لبخند به لب امام سجاد (ع) نیامده تا زمانی که خبر کشته شدن حرمله را به او می‌دهند و ایشان لبخند می‌زنند.

خانواده انوش معظمی چه نظری داشتند نسبت به بازی در نقش حرمله؟


مادرم که مخالف بود و خواهر اما برادران کنار آمدند و مشکل نداشتند و بعد از پخش سریال مادرم مقداری کنار آمد.

کار با آقای میرباقری چگونه است؟


آقای میرباقری جزو نوادر فیلم‌سازی ما هستند به خصوص در ژانر تاریخی و مذهبی، بدون شک حرف اول را می‌زنند به جرأت می‌توانم بگویم که چنین شخصیتی دیگر تکرار نخواهد شد اما در حال حاضر آقای میرباقری در شبکه خانگی فعالیت می‌کنند و این از کم کاری مسئولین است که از شخصیت و سرمایه کشور استفاده نمی‌کنند.

دوست داشتید چه نقشی را به جز حرمله در «مختارنامه» بازی کنید؟


من خیلی از نقش‌ها را دوست داشتم بازی کنم الحمدالله همه سر جای خود بازی کردند یک نقشی مثل ابن زیاد با بازی آقای فرهاد اصلانی خیلی خوب بود و یادگاری گذاشتند و بعد از او هر کس بخواهد نقش ابن زیاد را بازی کند، خیلی سخت است.

از حال و هوای ایام محرم دوران کودکی برایمان بگویید؟


نوجوانی و جوانی من در هیئت گذشته است در خانه‌های نیروی هوایی بودیم که یک زمین والیبال داشتیم و به همکاری دوستانم قبل از محرم آن را آماده می‌کردیم و در حال حاضر به یک هیئت بزرگ تبدیل شده است بهترین و زیباترین خاطرات را از آن دوران دارم.
هم اکنون هم در ایام محرم خیلی به هیئت دعوت می‌شوم دوستان لطف دارند درسته که من حرمله را بازی کردم ولی زیاد به هیئت دعوت می‌شوم.

به مداح خاصی علاقه دارید؟


شهر کاشان مداحان خوبی دارد مرحوم یاسمی و‌ آقای اخباری را دوست دارم. البته یکسری مداح هستند که افسانه پردازی می‌کنند و سواد کافی ندارند اما خود قضیه عاشورا و کربلا آن را پس می‌زند بعد از یک جریان انحرافی که در مداحی داشتیم در حال حاضر مداحی به جایگاه واقعی خود برمی‌گردد.

ساخت آثار مذهبی چقدر مهم است و در حال حاضر چطور است؟


در این زمینه حرف زیاد است فیلمسازان دیگه جرأت ندارند به سمت مقوله کربلا بروند همین فیلم سینمایی «رستاخیز» قربانی مناسبات سیاسی شده است و چالش سیاسی مذهب را بهانه قرار داده است. باید آثار تاریخی و مذهبی بسازیم و واقعه کربلا را به تمام دنیا نشان دهیم حداقل سالی یک اثر فاخر داشته باشیم.

نقش “شمر” در فیلم «رستاخیز» چگونه بود؟


مدیوم سینما و تلویزیون متفاوت است و آقای درویش هم فیلمساز فوق‌العاده بزرگی است به نظرم فیلم «رستاخیز» فیلم خوبی است آنچه ما در این دو سال در رستاخیز دیدیم ارادت به کربلا و امام حسین (ع) بود، همچنین برای ما این اتفاق غیرقابل پیش‌بینی بود، به زودی خود کسانی که با فیلم مشکل داشتند متوجه اشتباه خود خواهند شد.

جدا از اینکه شما بازیگر «رستاخیز» هستید‌ نظر شما درباره اکران این فیلم چیست؟


شاید پیش از ۲۰ مرتبه فیلم را دیدم اما چیزی جز ارادت به امام حسین (ع) نبود و با کسانی که فیلم را دیدم نه سروصدایی و نه مخالفتی از آن‌ها شاهد نبودم و با قلب شکسته می‌گویم که کسانی که با این فیلم مشکل دارند اصلا فیلم «رستاخیز» را ندیدند.

فیلم شناسی انوش معظمی


در آثاری همچون « سریال از یادها رفته »، «دندون‌طلا»، «رستاخیز»، «پرچم های قلعه کاوه»، «مختارنامه»، «معصومیت از دست رفته»، «مسافر ری» به عنوان «بازیگر» حضور داشته است. و در کارهای دیگری مثل «روزی بود روزی نبود» محمد مختاری، «فرشتگاه بر بال آسمان» کاری از محمدرضا آهنج ، مجموعه تلویزیونی «جلال الدین» به کارگردانی شهرام اسدی، نمایش‌های «مرغ باران» به کارگردانی پری صابری ، «رستم و سهراب» اثر رسول نجفیان ، «رستم و اسفندیار» به کارگردانی پری صابری، نمایش «حوالی تئاتر شهر» کاری از فرهادی تجویدی، «یک زن یک مرد» کاری از آزیتا حاجیان و تئاتر «ماه معصوم» به کارگردانی کوروش زارعی و «کلاشینکف» به کارگردانی سعید سهیلی حضور داشته است.
advertising