مزایای کار کردن در یک استارتاپ

سبک زندگیکار و تجارت

- 97/09/15
مزایای کار کردن در یک استارتاپ

تاثیر گذاری مستقیم بر شرکت ، محصول و کاربران خواهید داشت


درست است که کار کردن در شرکت های بزرگتر می تواند مزایا و حقوق بیشتری داشته باشد. اما با کار کردن در استارتاپ شما واقعا می توانید تفاوت ایجاد کنید و تاثیر کارتان را روی بیزینس مشاهده کنید. شما به شدت در هر مرحله از تولید مشارکت می کنید. و زمانی که شرکت ساخت دار تر و بزرگتر شد، حرف و نظر شما بیشتر خریدار خواهد داشت.به عنوان یک نتیجه، شما در موفقیت کلی شرکت بیشتر سرمایه گذاری می کنید.هر کس سهم خود را در پیشبرد روند کار دارد. فعالیت و نقش شما مستقیم روی موفقیت استارتاپ اثر خواهد گذاشت. به این ترتیب رضایت شخصی شما به عنوان یک فرد تأثیرگذار در گروه بیشتر خواهد شد و شما به عنوان یک فرد مستقل در گروه مسئولیت بزرگی را بر عهده خواهید گرفت.

تمرکز بر روی تصویر بزرگ تر برای یک توسعه دهنده ی حرفه ای تکنولوژی بسیار گرانبها است، زیرا باعث افزایش پاسخگویی در کارش می شود. در استاتاپ شما بیشتر از اینکه دنباله روی راه رئیس تان باشید و براساس لیست یکسری وظایف را انجام دهید، تاثیر مستقیمی بر شرکت، محصول و کاربرانش دارید. در چنین محیط هایی معمولا فرآیند های کاری کوتاه تر طی می شوند و قوانین کمتری وضع می شود. این امر به تیم اجازه می دهد روند کار سریع تر انجام شود و اینکه تغییرات یا اصلاحات در سازمان خیلی سریع تر شکل گیرد.

عضویت در یک تیم دوستانه و منسجم


در حالی که از ساختاری که معمولا باز تر از شرکت های بزرگ است لذت خواهید برد، شما عضو تیمی خواهید شد که اعضای آن به هم نزدیک هستند و انسجام دارند. کارکنان استارتاپی هرچند وقت یک بار باهم وقت می گذارنند و درباره ی تنظیمات هیجان انگیز برای رسیدگی به ماموریت شرکت صحبت می کنند. توسعه دهندگان در استارتاپ معتقدند که اعضای گروه روابطی دارند که مانند فرهنگ خانواده است. محیط استارتاپ ها به طور کلی خیلی رسمی نیست و تا حدودی سلسله مراتب در آن تعریف نمی شود. بنابراین شما در کنار تیم احساس می کنید مانند یک خانواده هستید. مانند زمانی که در یک تیم فوتبال، خوردن نوشیدنی با مربی تیم هرگز غیر معمول تلقی نمی شود، فضای محیط کار هم فضایی دوستانه و غیر رسمی است.

در ایجاد خلاقیت ، استقلال و خود مختاری خواهید داشت


محیط استارتاپ جایی است که شما مالکیت بیشتری روی کارتان، روش شناسی تان و در نهایت اهداف شغلی تان بدست خواهید آورد. چنین آزادی در خلاقیت در محیطی خارج از محیط استارتاپ بسیار کم رخ می دهد و این یکی از بزرگترین مزایای کار کردن در استارتاپ است. کار کردن در یک استارتاپ این امکان را به شما خواهد داد که خلاقیت خود را توسعه بدهید و توانایی های خود را برای حل مشکلات بیشتر کنید. هنگامی که شما به یک شرکت بزرگ می پیوندید، آنها از قبل دارای شیوه و سبک خاص خود هستند و شما باید با آن سازگار شوید و دنبالش کنید. در شرکت های نوپا و استارتاپ شما خودمختاری بیشتری در نحوه ی کار و روش تان خواهید داشت و می توانید محیط کار را برای توسعه دهندگان نوآورانه تر و لذت بخش تر کنید.

یاد گرفتن چیزهای زیاد


با توجه به فقدان شرایط سفت و سخت و رسمی در مراحل اولیه ی تشکیل شرکت، راحت تر است که بفهمیم هر قسمت از سازمان چه کاری را انجام می دهد. اعضای تیم بیشتر از یکدیگر یاد می گیرند و همچنین درباره ی اینکه چطور شرکت با توجه دیدگاه کلی بیزینس کار می کند، می آموزند. شما با کار کردن در یک استارتاپ این شانس را برای پیشرفت، رشد و ارتقا خواهید داشت. یکی از درس های ارزشمند دیگری که در استارتاپ خواهید آموخت قابلیت انعطاف پذیری و وقف پذیری است. برای توسعه دهندگان و مهندسین تعدادی متغیر وجود دارد که زندگی را در استارتاپ چالش برانگیزتر و با ارزش تر می کند.

هیجان انگیز بودن کار کردن در استارتاپ


استارتاپ ها برای برداشتن گام های سریع برپا می شوند، به این ترتیب در چنین محیطی همه چیز سریع پیش می رود. این باعث ایجاد یک فضای هیجان انگیز و پویا در تیم فنی می شود. همیشه چالش های جدیدی برای کار کردن و مانعی برای غلبه بر آن وجود دارد. محیط کار در یک استارتاپ همیشه پویا و معمولا متشکل از جوان هایی است که هرکدام پتانسیل و ظرفیت های به خصوصی دارند. شما از شمار ساعت هایی که در محیط کار هستید، هیچ وقت خسته نخواهید شد. محیط استارتاپ جایی است که در آن افراد تشویق می شوند بر روی ابتکار عمل خود کار کنند و مسئولیت خود را برای یادگیری و رشد حرفه ای به عهده بگیرند. افراد موفق در استارتاپ ها، افرادی مصمم هستند که به دنبال یک همکاری واقعی برای حل مشکلات شرکت هستند.

پیدا کردن درک عمیق تری از تکنولوژی


برای علاقمندان به تکنولوژی که بلندپرواز هستند، استارتاپ یک مکان ایده آل برای ایجاد مجموعه وسیع تری از مهارت است. توسعه دهندگان هم نیاز به درک هریک از عناصر تکنولوژی از روند توسعه دارند، از نوشتن کد گرفته تا استقرار آن. درحالی که در یک شرکت بزرگتر، تعدادی از تیم های کوچک مانند تیم پلتفرم، تیم ساخت و تیم QA وجود خواهند داشت که هر کدام در قسمت های خاصی می کنند. شما این فرصت را خواهید داشت که در زمینه های مختلف شرکت تجربه کسب کنید. معمولا در استارتاپ ها برای صرفه جویی در هزینه ها، مسئولیت ها بین اعضای تیم تقسیم می شود و همه افراد به تمام بخش های کار تا حدودی مسلط می شوند.در واقع شما در استارت آپ ها به یک فرد همه هن حریف تبدیل خواهید شد که به تمام جوانب کار مسلط خواهید بود.
advertising