کسب و کار فریلنسینگ چیست و فریلنسر کیست

سبک زندگیکار و تجارت

- 97/09/17
کسب و کار فریلنسینگ چیست و فریلنسر کیست

فریلنسینگ چیست


فریلنسینگ یعنی کسب ‌وکاری که توسط یک نفر آغاز شده و بازار آن، خدمات است. فریلنسینگ می‌تواند یک شغل تمام وقت یا پاره وقت باشد. در واقع به کارهایی که می‌توانید در خانه و به صورت آنلاین و از راه دور انجام دهید، فریلنسینگ گفته می‌شود. کسب‌ وکار فریلنس یک مدل بسیار خوب تجاری است که به شما اجازه می‌دهد به صورت مجازی بدون هیچ هزینه‌ای برای تجهیزات، با کمی زمان و شور و اشتیاق کار را آغاز کنید. بعضی افراد فکر می‌کنند فریلنسینگ فقط برای افراد حرفه‌ای و خلاق است اما من دریافتم که این مدل کسب‌وکار بیشتر از این حرف‌هاست. کار به صورت فریلنس گزینه بسیار خوبی است برای افرادی که به دنبال آزادی مضاعفی هستند و می‌خواهند از ساعات کاری سنتی 8 صبح تا 4 عصر فرار کنند.

فرلینسر چه کسی است


فریلنسر به کسی گفته می‌شود که برای خود و بصورت پروژه‌ای کار می‌کند. فریلنسر فردی است که یک حرفه و تخصص مثل عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت، برنامه نویسی، گرافیک، ترجمه و … دارد و به صورت پروژه ای و آزاد برای دیگران کار می‌کند. فریلنسر یک فرد حرفه‌ای است که هم ‌زمان به یک یا چند مشتری بدون این که منحصرا تعهدی به هر کدام از آن‌ها داشته باشد خدمات خودش را ارائه می‌دهد.

فریلنسرها خدمات متنوعی ارائه می‌دهند و کار آن‌ها می‌تواند به شکل‌های مختلفی باشد. کار فریلنسینگ هم شیوه کار و کسب درآمد افراد فریلنسر است که به طور معمول به دورکاری یا آزادکاری معنی می‌شود.فریلنسرها می‌توانند هر کاری که یک کسب ‌و کار به آن نیازمند است انجام بدهند که شامل بازاریابی و نویسندگی تا پشتیبانی فنی و مالی می‌شود. امروزه، فریلنسرها مهارت‌های تخصصی در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، تولید محتوا و تبلیغات کسب کرده‌اند.

فریلنسرها در شروع شغل خود هر مشتری و کاری را می‌پذیرند؛ چون مایل هستند کار خود را آغاز کنند اما فریلنسرهای معروف قدرت اختیار بیشتری دارند و می‌توانند کارهایی را که با فرهنگ کاری آن‌ها سازگار نیست نپذیرند. در نهایت، فریلنسر بر نحوه انجام کار کنترل دارد. وقتی که محصول نهایی با نیاز مشتری هماهنگ باشد، نحوه انجام کار و زمان‌بندی امتیاز ویژه فریلنسر محسوب می‌شود.

نیمی از فریلنسرها می‌گویند به ازای هیچ مبلغی دست از کار به صورت فریلنس برنخواهند داشت . این جمله نشان دهنده علاقه فریلنسرها به انعطاف پذیری، درآمد و سبک زندگی است که از فریلنسیگ به دست می‌آورند. فریلسنر می‌تواند در کنار کسب درآمدی مناسب، در خانه کار کند و کار خود را بر اساس سبک زندگی خود شکل دهد؛ مزیتی که اکثر افراد تنها می‌توانند آن را تصور کنند و هیچ‌گاه به حقیقت نمی‌پیوندد.

انواع فریلنسرها



فریلنسرهای پروژه های جانبی


این فریلنسرها کار تمام وقت یا پاره وقت دارند و از فریلنسینگ استفاده می‌کنند تا پس از کار روزانه خود، درآمدی داشته باشند. فریلنسرهای پروژه‌های جانبی معمولا در فاز اولیه کار فریلنسینگ هستند و به دنبال آن هستند که سبک کار خود را به تمام وقت تبدیل کنند.

فریلنسرهای تمام وقت


فریلنسرهایی که تمام وقت کار می‌کنند و برای چندین مشتری، پروژه‌هایی انجام می‌دهند. این فریلنسرها معمولا از خانه یا دفتری مشترک استفاده می‌کنند و نرخ دستمزد آن‌ها با توجه ساعت کاری یا به ازای پروژه تعیین می‌شود.

فریلنسرهای تک قراردادی


این فریلنسرها معمولا در یک زمان خاص، برای یک مشتری و طبق قراردادی مشخص فعالیت می‌کنند. اگر می‌خواهید ماه‌های مشخصی از سال را کار کنید و استراحت‌هایی داشته باشید، این راه بسیار خوبی برای کار به صورت فریلنس است. این نوع فریلنسینگ می‌تواند از لحاظ مدیریت جریان نقدی سالانه شما دشوار باشد چرا که در یک زمان خاص معمولا تنها یک منبع درآمد یا به عبارت دیگر یک مشتری دارید.

مالکان کسب و کار فریلنس


این گروه به عقیده من افرادی هستند که از موقعیت‌های ارائه شده برای رشد کسب‌وکار فریلنسینگ، کمال استفاده را برده‌اند. با وجود این که ممکن است همچنان به صورت سنتی پروژه‌های فریلنسینگ را قبول کنند، اما راه‌هایی برای ایجاد رشته‌هایی منفعل‌تر برای کسب درآمد پیدا کرده‌اند. تبدیل شدن به یک مالک کسب‌وکار فریلنس، باید هدف اصلی همه فریلنسرها باشد.

برنامه ‌های کاری فریلنسرها چگونه است


فریلنسرها برنامه کاری منسجم و ثابتی ندارند. برنامه کاری آن‌ها توسط خودشان تنظیم می‌شود یا با توجه به حجم کاری که انجام می‌دهند برنامه‌ریزی می‌کنند. فریلنسرها برخلاف کارمندان بر زندگی روزانه خود کنترل دارند.فریلنسرها به این شناخته شده هستند که برای مشتری‌های خاصی مدت زمان طولانی کار می‌کنند که این کار می‌تواند شامل نوشتن و انتشار مقالات چندین بار در هفته باشد. با این حال، برخی از کارهای فریلنسینگ مثل طراحی وب‌سایت فقط برای یک دوره کوتاه مدت است. هنگامی‌که وب‌سایت طراحی و آماده شود، فریلنسر دستمزد خود را دریافت می‌کند و کار بعدی خود را برای یک مشتری متفاوت آغاز می‌کند.

مزیت‌ های فریلنسینگ


فریلنسینگ با مزایای زیادی همچون انتخاب برنامه و ساعت کاری خودتان، تصمیم‌گیری در مورد داشتن یک کار پاره‌وقت یا تمام‌وقت همراه است. کنترل بیشتر بر خروجی داشته باشید و همچنین به تولیدکننده کمک کنید تا کنترل سخت‌گیرانه‌تری بر محصولات و خدمات خود داشته باشد. درآمد بیشتر، محدود نبودن به مکان یکی از مزیت‌های مهم کار فریلنسینگ عدم محدودیت مکانی است.
شما برای خود کار می‌کنید.

هر جا که دوست داشته باشید کار می‌کنید.
روی هر پروژه‌ای که دوست داشته باشید کار می‌کنید.
هیچ مدیر یا رئیسی بالای سر شما نیست.
درآمد شما حد و مرز ندارد و شما می‌توانید با انجام پروژه‌های بیشتر و تخصصی‌تر، درآمد بسیار بالایی داشته باشید.

کار فریلنسینگ به وبسایت نیاز دارد


آنچه که یک فریلنسر باید انجام دهد این است که باید روی یک ابزار ایجاد کسب ‌و کار مانند یک وبسایت سرمایه‌گذاری کند. یک وبسایتی که از کار فریلنسر پشتیبانی می‌کند، سوابق کاری او را به یک روش کاربرپسند ارائه می‌دهد تا مشتری‌ها و کارها را جذب کند. حضور آنلاین در یک بازار متصل جهانی برای فریلنسر لازم است که شامل وب‌سایت‌ها، یک پروفایل در لینکدین و حضور در شبکه‌های اجتماعی موجود برای ارتباط با مشتریان و نمایش نمونه کارهای خود می‌شود.این پلتفرم‌ها همراه با ارتباطات شخصی همچون دوستان، خانواده و همکاران در صنعت مربوطه از اولین راه‌های پیدا کردن کار است. در نهایت، درک ارزش پویایی و ساختار برای یک فریلنسر ضروری است.

کار فریلنسینگ رقابتی است


بازار کار فریلنسینگ در حال رقابت با متخصصان بیشتری است که مصرانه می‌خواهند فضای کاری خودشان را در این عرصه ایجاد کنند و خدمات تخصصی را با قیمت‌های رقابتی ارائه دهند. از آنجا که کسب ‌و کارها نمی‌خواهند زیاد هزینه کنند، با فریلنسرهایی کار می‌کنند که با توجه به برتری‌شان تعهدات اختصاصی بیشتری ارائه دهند. با کمک اینترنت و دنیای ارتباطات، امکانات زیادی در اختیار فریلنسرها قرار گرفته است. با وجود این که رقابت بسیار زیاد است اما داشتن تمایز در یک بازار یک شکل ویژگی مهمی محسوب می‌شود.

تفاوتی بین یک فریلنسر و یک کسب ‌و کار خانگی در چیست


ممکن است تعجب کنید که شباهت‌هایی بین یک کار فریلنسینگ و کسب ‌و کار خانگی وجود دارد. هر دو آن‌ها برای خودشان کار می‌کنند، برنامه‌های کاری‌ خود را تنظیم می‌کنند در حالی‌ که برای چندین مشتری در یک زمان کار می‌کنند و تحت نظر قوانین مالیاتی مشابه هستند. با این حال، تمایز کلیدی بین هر دو این حرفه‌ها است این که مالک کسب‌ و کار خانگی برخلاف فریلنسر تحت یک نام تجاری کار می‌کند. علاوه بر این، مالک کسب ‌و کار خانگی یک مشکل یا فرصت در بازار پیدا و آن را برطرف می‌کند، در حالی‌که یک فریلنسر با توجه به ظرفیت‌های موجود در بازار کار پیدا می‌کند.
advertising