واکنش علیرضا خمسه به خبر حذف شدنش از سریال پایتخت 6

مجلهسینما و تلویزیون

- 98/05/03
واکنش علیرضا خمسه به خبر حذف شدنش از سریال پایتخت 6طبق آخرین اخبار فرهنگی و هنری قرار است فصل ششم سریال محبوب پایتخت پس از حواشی و رایزنی های بسیار در آبان ماه سال جاری مرحله تولید خود را آغاز کند. خبرهایی درباره بازیگرانی که در فصل جدید حضور خواهند داشت منتشر شد و مشخص شد که یکی از کاراکترهای جذاب سریال یعنی عمو پنجعلی قرار است در این فصل حضور نداشته باشد و در عوض بهبود با بازی مهران احمدی به سریال برگردد.

علیرضا خمسه در واکنش به این خبر با بیان اینکه هنوز درباره حضور یا نبودش در سریال «پایتخت ۶» اطلاعی به او داده نشده است، گفت: نویسنده سریال یعنی زنده یاد خشایار الوند دلش می‌خواست باباپنجعلی فوت کند و روحش بیاید پیش ارسطو یا نقی اما آقای تنابنده یکی از گزینه‌هایشان این بود که باباپنجعلی فوت شده باشد و اصلاً حضور نداشته باشد.
علیرضا خمسه درباره حذف کاراکتر «باباپنجعلی» از سریال «پایتخت ۶» گفت: هنوز از طرف عوامل این سریال به من درباره حذف یا ادامه همکاری‌ام با مجموعه پایتخت اطلاع نداده‌اند. با این حال من برای گروه سازنده پایتخت آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم «پایتخت ۶» به شیرینی قسمت‌های قبلش باشد.
این بازیگر تاکید کرد: مخاطب دوست دارد خمسه را در شکل‌ها و نقش‌های مختلف ببیند. برای بازیگرها نیز هیچ چیزی جالب‌تر از این نیست که نقش‌های متفاوتی بازی کنند. من هم در حال پیگیری تور جهانی تئاترم هستم و چند پیشنهاد سینمایی هم به من شده است.

او همچنین اظهار کرد: آخرین بار در اسفندماه سال ۹۷ برای ساخت قسمت نوروزی این فیلم به ایران آمدم، قرارداد بستیم و آماده بودیم که سرکار برویم اما متاسفانه خشایار الوند فوت کرد. به این ترتیب تصویربرداری تعطیل شد و بازگشتم تا تور جهانی تئاتر «بگومگو» را ادامه دهم.
این هنرمند ادامه داد: من منتظر تلفن بچه‌های سریال محبوب «پایتخت» هم بودم و هنوز نمی‌دانستم درباره شخصیت «باباپنجعلی» چه تصمیمی دارن. خشایار الوند که زنده بود دلش می‌خواست سناریو را این گونه بنویسد که «باباپنجعلی» فوت کند و روحش به سریال برگردد.
واکنش علیرضا خمسه به خبر حذف شدنش از سریال پایتخت 6
وی در ادامه صحبت‌های خود درباره حضور اسپانسر برای حمایت‌های مالی از آثار تلویزیونی، بیان کرد: یکی از اتفاقاتی که در صداوسیمای کشور ما رخ داد این بود که کالاهای فرهنگی که باید نشان‌دهنده ایدئولوژی و تفکر انقلابی باشد، دست بازار و تجارت افتاد؛ مثلا سریال «پایتخت» قرار است با انگیره‌ها و هدف‌هایی ساخته شود و آن را باید صدا و سیما بسازد، اما بعد از مدتی متوجه شدند این سریال مخاطب زیادی دارد، پس شرکت‌هایی به این سمت آمدند که پول ساخت آن را بدهند ولی در عوض تبلیغاتشان در فیلم وجود داشته باشد. این درحالی است که در یک پروژه تلویزیونی نباید کسی دخالت کند. کاری به یک سازمان خاص ندارم اما من هنرمندم و دلم می‌خواهد برای مردم کار کنم آنها نیز سازمان صداوسیمایی دارند که کارش تولید سریال است و من به شخصه دوست ندارم ماجراهای اقتصادی وارد فضای فرهنگی کشور شود.

سریال پایتخت از جمله سریال های محبوب است که موفقیت آن در حدی بود که عوامل سریال را مجاب کرد که پنج فصل از آن ساخته شود.
advertising