اینستاگرام چگونه لایک ها و دنبال کننده های تقلبی را پاک می کند

علمی و تکنولوژیفضای مجازی

- 97/08/30
اینستاگرام چگونه لایک ها و دنبال کننده های تقلبی را پاک می کند

اینستاگرام چگونه لایک ها و دنبال کننده های تقلبی را پاک می کند


بر اساس اطلاعیه اینستاگرام، این شبکه اجتماعی تصمیم گرفته است تا به صورت جدی با لایک‌ها، دیدگاه‌ها و دنبال‌کننده‌های تقلبی یا اصطلاحا فیک و تقلبی مقابله نمایدو آن‌ها را از پاک کند.
شاید بتوان از شبکه اجتماعی اینستاگرام به عنوان محلی برای شغل های مختلف و درآمدزایی‌های کلان نام برد. اینفلوئنسرها، فروشگاه‌های بزرگ و کوچک با جذب مخاطبان خود و استفاده از امکانات اینستاگرام، توانسته‌اند از پتانسیل‌های این شبکه‌ی اجتماعی برای رونق بازار خود استفاده کنند. اما در این بین کسانی وجود دارند که با استفاده از سرویس‌های خارج از اینستاگرام، اقدام به گرفتن لایک، فالوور و کامنت‌های تقلبی می‌کنند. اینجا است که اینستاگرام وارد قضیه می‌شود.
با توجه به گسترش روز افزون اینستاگرام، این شبکه‌ی اجتماعی به طور جدی تصمیم گرفته تا با استفاده از سیستمی که رفتارهای کاربران را دقیق تحلیل و بررسی می‌کند، متوجه این شود که کدام اکانت از سرویس‌های دریافت لایک، کامنت و فالوور تقلبی استفاده می‌کند. این تصمیم در راستای کنترل بازار کسانی است که به واسطه‌ی گسترده‌ی دامنه‌ی کاربران شبکه اجتماعی اینستاگرام، به تبلیغ و سرمایه‌گذاری در آن رو آورده‌اند.
در سیستم جدید شبکه اجتماعی اینستاگرام پس از اینکه اکانت مورد نظر تشخیص داده شد، اخطاری به صاحب اکانت داده می‌شود که کلیه‌ی لایک‌ها، دنبال‌کننده‌ها و دیدگاه‌های فیک پاک می‌شوند و حتی رمز عبور کاربر نیز ریست می‌شود تا ارتباط حساب کاربری با نرم‌افزارهای خارج از اینستاگرام که قطع شود.
به تازگی یکی از پدیده‌هایی که در اینستاگرام مشاهده کردیم، ظهور “نانو اینفلوئنسرها” است. کاربرانی با تعداد دنبال‌کننده‌هایی بعضا زیر ۵ هزار نفر که اقدام به تبلیغ محصولات متنوع می‌کنند. یکی از سیاست‌های شبکه اجتماعی اینستاگرام در قبال برخورد با اکانت‌های تقلبی، تمیز کردن فضای کار “نانو اینفلوئنسرها” است تا آنها بتوانند در کنار سلبریتی‌ها و به نوعی، کسانی که صد‌ها هزار یا میلیون‌ها فالوور دارند، به تجارت و کار در اینستاگرام مشغول شوند. همچنین کمپانی‌های بزرگ و کوچک متوجه اهمیت این نوع از اینفلوئنسرها شده‌اند و شاهد رشد آنها هستیم. یکی از مزیت‌های “نانو اینفلوئنسرها” این است که هزینه‌ی تبلیغات آنها به طور زیادی پایین است و کمپانی‌ها حتی با ارائه‌ی رایگان محصولات‌شان به آنها، عملا هزینه‌ی نقدی بابت تبلیغات پرداخت نمی‌نمایند.
با تمام این اوصاف، این اولین بار نیست که اینستاگرام سعی میکند تا جلوی تقلب و اکانت‌های فیک را در شبکه‌ی اجتماعی خود بگیرد و از دیرباز، این شبکه‌ی اجتماعی اقداماتی در راستای از بین بردن هر گونه کامنت، لایک، فالوور و در کل حساب تقلبی لحاظ کرده است. باید ببینیم طی هفته‌های اینده، سیاست جدید اینستاگرام و برنامه‌ریزی آنها چه نتایجی در بر خواهد داشت و آیا شاهد از بین رفتن هر گونه تقلب در این شبکه‌ی اجتتماعی محبوب خواهیم بود یا خیر.
advertising