روش درمان لکنت زبان در طب سنتی
پزشکی و سلامت › طب سنتی
- 98/01/20
لكنت زبان انواع مختلفي دارد
اولين دلیلی كه ميتواند باعث لكنت زبان شود اشكالات نورولوژيك و ضربههاي مغزي است.دومين عامل علل سايكولوژيك (رواني) است كه فرد بدليل يك بيماري رواني دچار لكنت ميشود و سومين دسته كه پيچيده ترين نوع هم ميباشد، لكنت رشدي است و در طول سالهاي اوليه رشد زبان يعني ۲ تا ۷ سالگي بوجود آمده و علت آن اختلال كاركرد عصبي، عضلاني است و نه يك اختلال عاطفي و رواني. در واقع با گذشت زمان و رشد لكنت، اضطراب و ضعف در خود باوري بوجود ميآيد.
در سال هاي اخير محققين نشان داده اند كه افراد لكنتي از نظر مشخصه هاي سيستم عصبي مركزي با ديگران تفاوت هایی دارند..
-در اكثر افراد، زبان در نيمكره چپ پردازش ميشود، در حاليكه در لكنتيها هر دو نيمكره زبان را پردازش مينمايند.
- افراد لكنتي در انجام و هماهنگي فعاليتهاي حركتي ظريف مشكلي ندارند، اما نسبت به افراد عادي كندتر عمل ميكنند.
- الگوي تنفسي افراد لكنتي هم با افراد غير لكنتي متفاوت است و همراه شدن اشكالات تنفسي و حنجره باعث بروز اختلال در مكانيسم گفتاري ميگردد. هر مكثي هم كه در گفتار پيش ميآيد، هماهنگي بين تنفس و اندامهاي گفتاري را بر هم ميزند و تلاش و تقلاي فرد براي از بين بردن اين وقفهها باعث به وجود آمدن لكنت زبان ميشود.
- پژوهشهاي ديگر هم نشان داده است كه فعاليت مغز افراد لكنتي در مناطق پردازشگر شنيداري و حسي و عضلات كاهش يافته و در نتيجه انتقال اطلاعات از مناطق حسي به مناطق گفتار و زبان كندتر صورت ميگيرد.
- همچنين كاهش كلي جريان خون نيز در نيمكره چپ نسبت به جريان خون در نيمكره راست مشاهده ميگردد.
روش درمان لکنت زبان در طب سنتی به شرح ذیل است:
مواد لازم – عاقرقر ها ۲۵ گرم ، نبات ۱۰۰ گرم -دانه برگ زبان کنجشک ۲۵ گرم
مواد لازم رامقداری نیم کوب کرده و به همراه کمی نبات و ۱ لیوان آب به اندازه یک قاشق چایخوری به مدت یک ساعت دم کرده بعد صاف می کنیم و لیوان را به دوقسمت تقسیم می کنیم.یک قسمت صبح و یک قسمت عصر به مدت زمان هر دو ساعت یکدفعه غرغره کرده و آب آن را بیرون میریزیم.۶ مرتبه این عمل را تکرار می کنیم ور در عصر نیز به همین صورت عمل میکنیم.انشالله خداوند شفا خواهد داد.