غار لچوگوئیا ایالت نیومکزیکو در آمریکا هشتمین غار شناخته شده در جهان

گردشگریجاذبه های طبیعی

- 97/11/14
غار لچوگوئیا ایالت نیومکزیکو در آمریکا هشتمین غار شناخته شده در جهان

غار لچوگوئیا دومین غار عمیق در ایالات متحده


غار لچوگوئیا با وسعت 222.6 کیلومتر، هشتمین غار شناخته شده در جهان و پنجمین طولانی‌ ترین غار در جهان به حساب می آید و با 489 متر ارتفاع، دومین غار عمیق در ایالات متحده است. لچوگوئیا به خاطر شکل گیری نادر و شرایط بی نظیر خود، مشهور شد. این غار در ایالت نیومکزیکو در آمریکا است. طول اکتشاف شده این غار 193 کیلومتر است و در حوالی پارک ملی حفره‌های کارلزبد قرار دارد. شهرت غار بیشتر بخاطر کریستالهای عظیم الجثه آن است. غار بدلیل این اشکال نفیس زمین شناختی، به روی عموم بسته است و فقط جهت پژوهش به روی دانشمندان باز است.
غار لچوگوئیا ایالت نیومکزیکو در آمریکا هشتمین غار شناخته شده در جهان

تاریخچه غار لچوگوئیا


این مکان تا سال 1986 به عنوان یک مکان تاریخی کوچک و نامنظم، شناخته شده بود و دارای قطعات شکسته و بی نظیری بود که ساخت آن ها بعد از فعالیت های معدن، متوقف شد.در ماه می 2012 و در تاریخچه غار لچوگوئیا، یک تیم به رهبری درک بریستول از کلرادو به ارتفاع 410 فوت صعود کرد و چندین قطعه جدید کشف نشده، چاله ها و اتاق های بزرگ را کشف کرد که گام مهمی در شناسایی این غار علی رغم تمامی مشکلات بود.

این غار در داخل از رسوب های گوگردی لیمویی، لوستر گچ 20 پایی، موهای گچ 20 پایی، ریش های گچ 15 فوتی، نیات سودا، بالن هیدرومغناطیسی، مرواریدهای غار، هلیکات های آب زیرزمینی و حلقه های یو شکل تشکیل شده است.

اکتشافات نفتی و کاوش های بیش از حد، می تواند صدمه زیادی بر پیکره غار وارد کند و زندگی موجودات داخل غار را در اثر انفجارهای پیاپی، به مخاطره اندازد. طبق بررسی های انجام شده در تاریخچه غار لچوگوئیا، مشخص شد که باکتری های شیمیو اتوتروف در غار دیده شده اند. این باکتری ها از مواد معدنی گوگرد، آهن و منگنز تغذیه می کند و ممکن است در بزرگ شدن غار و تعیین شکل های غیر معمول موثر باشند.

مطالعات دیگر نشان می دهد که برخی از میکروب ها ممکن است دارای خواص دارویی باشند که برای انسان سودمند هستند. برخی از گونه های باکتریایی که از غار جدا شده اند، در ساخت آنتی بیوتیک های مدرن نظیر داپتومایسین شرکت دارند.
advertising