روش های کاربردی برای داشتن خانواده شاد و خوشحال

سبک زندگیسایر

- 97/08/12
روش های کاربردی برای داشتن خانواده شاد و خوشحالداشتن یک خانواده شاد و خوشحال آرزوی هر کسی است . برای داشتن خانواده ای شاد این کارها را انجام دهید.

هنگام تصمیم گیری در کنار همسر خود بنشینید


دانشمندان دریافته اند افرادی که کنار هم می نشینند به احتمال زیاد با کسانی که روبروی یکدیگر می نشینند یا به طور مورب روبروی یکدیگر می نشینند هم کاری بهتری دارند.

نسل ها را به یکدیگر متصل کنید


تحقیقات نشان می دهد کودکانی که بیشتر در مورد موفقیت ها و شکست های خویشاوندان می دانند ، انعطاف پذیری بیشتری دارند و بهتر می توانند اثرات استرس را تعدیل کنند.

در مکانی راحت بنشینید


افراد هنگام نشستن روی سطوح نرم ، انعطاف پذیری و انطباق بیشتری دارند. همسرم و من اکنون گفتگوهای دشوار ی روی کاناپه داریم و ما جلسات خانوادگی را سر میز صبحانه که صندلی های راحتی دارد برگزار می کنیم.

کمک گرفتن از مادر بزرگ ها برای داشتن خانواده شاد


مادرانی که مادربزرگ ها در بزرگ کرددن کودک کمک شان می کنند استرس کمتری دارند و فرزندان آن ها نسبت به کسانی که این کار را نمی کنند سازگاری بهتری دارند.

بازی " خوب و بد " را بازی کنید


بر سر شام، هر یک از اعضای خانواده باید ازکارهای مثبت و منفی که در طول روز انجام داده اند گزارش دهند. تحقیقات نشان داده است یک بدن رو به رشد با نگاه کردن به دیگران ( از جمله مادر و پدر ) در زمان واقعی بالا و پایین می روند، کودکان همدلی و همبستگی با اطرافیان خود ایجاد می کنند.

نمودار گردش کار رسم کنید


یک نمودار با سه ستون رسم کنید و روی آن برچسب بزنید کارهای که باید انجام شود ، کارهایی که درحال انجام هستند ، کارهایی که انجام شدهوقتی اعضای خانواده شروع به کار بر روی یک مورد می کنند، آن را از ستون اول به ستون دوم منتقل می کنند و غیره.

انعطاف پذیر باشید


تحقیقات نشان می دهد باید انعطاف پذیر باشید تا خانواده های خوشبخت را تشویق کنید، چه با این استراتژی که شما از آن برای بیرون آوردن افراد در صبح یا با تکنیک هایی که برای تادیب، سرگرمی و یا الهام بخشیدن به عزیزان استفاده می کنید.

برای شادی خانواده مرتب کنار هم باشید


جلسات خانواده ای به طور منظم برنامه ریزی شده اند تا توجه به رفتارهای خاص را جلب کنند. " اگر محیطی امن برای بحث درباره مشکلات ندارید، هر طرحی برای بهبود خانواده تان به جایی نخواهد رسید ."

در طول دعوا بازتاب یکدیگر هستید


مطالعات نشان داده اند افرادی که در موقعیت قدرت قرار دارند - کسانی که بالاتر ازهمسرشان قرار دارند، پاهای خود را بلند می کنند و یا انگشتانشان را پشت گردن می بندند - احساس برتری را بالا می برند ، در حالی که افراد در حالت های پایین - قدرت، مانند نشستن پایین، حالت تدافعی و بی میل دارند.

بحث ها را به سه دقیقه محدود کنید و بیش از آن ادامه ندهید


مهم ترین نکات در هر بحثی را می توان در سه دقیقه اول یافت. بعد از آن، افراد اغلب حرفهای خود را با صدای بالاتر تکرار می کنند.
advertising