چگونه در لینکدین یک پروفایل حرفه ای داشته باشیم

سبک زندگیکار و تجارت

- 97/11/08
چگونه در لینکدین یک پروفایل حرفه ای داشته باشیماطلاعات بخش خلاصه را به‌روزرسانی کنید.در قسمت خلاصه شما مطالبی درباره‌ی خود، علایق، مهارت‌ها و تجربیاتتان می‌نویسید. برای انجام این کار سعی کنید خود را به جای مشتری یا کارفرما بگذارید و با نوشتن متنی خوب و تاثیر‌گذار خود را به بهترین نحو به آن‌ها معرفی کنید. شبکه‌ی اجتماعی لینکدین از رتبه خوبی در گوگل برخوردار است و در واقع هر لینک از آن برای موتورهای جستجوی گوگل حکم یک معدن طلا را دارد. اگر شما به صورت حرفه‌ای در رشته و صنعت خاصی فعالیت دارید یا یک کسب وکار کوچک را مدیریت می‌کنید، از کلید واژه‌ها و تگ‌های مهم مرتبط با شغل و تجارب و علایقتان در چند خط اول بخش خلاصه‌ی خود استفاده کنید. این کار کمک می‌کند تا در جستجوهایی که در لینکدین و سایر صفحات انجام می‌شود، موتورهای جستجو پروفایل شما را به عنوان اولین نتایج و بالاتر از سایر پروفایل ها نمایش دهد.

عکسی متناسب با کارتان برای پروفایل خود انتخاب کنید.درست است که لینکدین یک مکان حرفه‌ای است ولی به این معنا نیست که تصویر پروفایل شما یک عکس پرسنلی و رسمی باشد. سعی کنید عکسی دوستانه و با کیفیت انتخاب کنید که نشان دهنده‌ی نوع کار و فعالیت شما باشد. به یاد داشته باشید که یک عکس مناسب می‌تواند افراد بیشتری را به صفحه شما جذب کند.

رشته و زمینه کاری خود را مشخص کنید.طبق آمار لینکدین پروفایل‌هایی که رشته و زمینه فعالیت خود را مشخص کرده‌اند 9 برابر بیشتر از سایر پروفایل‌ها شانس دیده‌ شدن دارند. اگر تجارب و مهارت‌ های مختلفی دارید، موردی را انتخاب کنید که می‌خواهید در آن استخدام شوید یا فردی را استخدام کنید.

از دوستان خود تقاضای توصیه کنید.بخش توصیه‌ها شامل نظراتی است که دیگران درباره‌ی مهارت‌ها و تجربیات شما می‌نویسند. این بخش نقش بسزایی در موفقیت پروفایل شما دارد. سعی کنید از دوستان و هم‌چنین مشتریان قبلی خود درخواست کنید که در مورد زمینه‌های مختلف فعالیت شما یک جمله و نظر در صفحه‌ی شما بنویسند. مطمئن باشید، آن‌ها از انجام این کار خوشحال می‌شوند.

یک پروفایل اختصاصی برای شرکت خود درست کنید.اگر کسب و کار خود را مدیریت می‌کنید، برای شرکت خود یک پروفایل مخصوص درست کنید. سپس آن را به پروفایل اصلی خودتان لینک کنید، به این ترتیب لوگوی شرکت در کنار نقش شغلی شما در پروفایلتان نمایش داده می‌شود. این کار سبب خواهد شد تا مشتریان اعتماد بیشتری نسبت به شما و شرکتتان داشته باشند.

اگر تصمیم گرفتید برای حساب‌تان عکس قرار دهید، عکسی را انتخاب کنید که سر تا شانه‌های‌تان در آن مشخص باشد، لبخند بر لب داشته باشید و حرفه‌ای به نظر برسید. از آواتار و لوگو استفاده نکنید، چون نشانه‌ی واضحی از کمبود اعتماد به نفس است.عکس‌تان کمک می‌کند دیگران شما را به یاد بیاورند. عکسی جدید و حرفه‌ای را انتخاب کنید.

عنوان،این بخش به منزله‌ی سکوی پرتاب شخصی شماست: توصیف شما از خودتان در 120 کلمه یا کمتر. لزوما نباید شغل‌تان را در این بخش بنویسید، به خصوص اگر دنبال شغل دیگری می‌گردید . عنوان اولین چیزی است که مردم می‌بینند. پس مطمئن شوید که تاثیر اولیه‌ی درستی می‌گذارید.

بخش خلاصه فرصتی است تا خودتان را نشان دهید. بعد از عنوان، خلاصه قسمتی از پروفایل شماست که همه آن را می‌خوانند و باید نشان دهد که شما چه کسی هستید و در چه زمینه‌ای تخصص دارید. ظرفیت 2000 کلمه، فضای زیادی برای خلاقیت به شما می‌دهد.کلیشه و بیهوده‌گویی را از خلاصه‌تان دور کنید. طوری شروع کنید که گویی می‌خواهید خودتان را به آشنایی که اتفاقی در یک مهمانی ملاقات کرده‌اید معرفی کنید. اگر در این موقعیت می‌گویید: «من معمار هستم.» پس نباید در پروفایل‌تان بنویسید: «مشاور پیشگام صنعت عمارت‌سازی، مشتاق ظرافت بصری و نوآوری طراحی»! سادگی و وضوح کلام را مثل محاوره حفظ کنید.

روی دستاوردهای‌تان تمرکز کنید و نقطه‌ی جذابیت ویژه‌ی خودتان را به زبانی ساده و قابل‌ درک عرضه کنید. مثلا: «من یک معمار هستم که معتقدم ساختمان‌ها را باید برای زندگی و استفاده‌ی مفید ساخت. من سعی می‌کنم ساختمان‌هایی طراحی کنم که علاوه بر زیبایی، کارآمد هم باشند. این پروژه (نام پروژه) و این پروژه (نام پروژه) نمونه‌هایی از کار من است که برگزیده‌ی جشنواره‌ی صنعتی … (نام جشنواره)‌ شده‌ است.»حتما کلید‌واژه‌هایی را که مردم در گوگل جستجو می‌کنند به کار ببرید تا وقتی کارفرمایی به دنبال یک کاندیدا برای شغل ایده‌آل شما می‌گردد، احتمال بیشتری داشته باشد که به شما برخورد کند.همه خلاصه‌ی شما را می‌خوانند، پس مطمئن شوید که تمام آنچه می‌خواهید درباره‌تان بدانند را در آن گذاشته‌اید. همچنین کلیدواژه‌ها را در آن بگنجانید، ولی حواس‌تان باشد از کلیشه‌ها اجتناب کنید.

پروفایل لینکد‌ین شما باید مثل رزومه‌ شما شامل تمام پیشینه‌ی کاری مرتبط شما باشد، با این حال نیازی به وارد کردن همه‌ی جزئیات نیست. هم در عنوان و هم در توضیح از کلیدواژه ها استفاده کنید تا کارفرمایان بتوانند به راحتی شما را پیدا کنند.لازم نیست همه‌ی کارهای جزئی که در تعطیلات یا آخر هفته‌ها انجام داده‌اید را بنویسید، ولی نباید در تاریخچه‌ی شغلی‌تان چیز‌های مهم را از قلم بیاندازید. حتی اگر فقط خلاصه‌ای از کارهای‌تان را ارائه می‌دهید، همه‌ی جاهایی که کار کرده‌اید را بنویسید.

مهارت‌ها و تأییدیه‌ها : در این بخش سؤال اصلی این است که لینکد‌ین برای شما ابزاری برای استخدام شدن است یا یک شبکه‌ی ارتباطی.اگر دنبال شغل هستید، شغل ایده‌آل و شرایط و پیش‌ نیاز‌های آن را در نظر بگیرید. اگر آن شرایط را دارید، آنها را در پروفایل‌تان بنویسید. سعی کنید از اصطلاحات معمول استفاده کنید تا کسی که آنها را جستجو می‌کند، بتواند سریع به آن دسترسی پیدا کند. با این حال تا حد ممکن دقیق باشید.زیاد نگران تاییدیه‌ها نباشید. وقتی که در لینکدین با افراد ارتباط برقرار می‌کنید از آنها خواسته می‌شود مهارت‌های شما را تایید کنند. آنها می‌توانند از میان مهارت‌های مختلف، موارد مورد نظر خود را انتخاب و صلاحیت شما را در آن موارد تایید کنند. لینکدین مهارت‌های شما را به صورت اتوماتیک بر اساس تعداد تاییدیه‌هایی که گرفته‌اید مرتب کرده و نمایش می‌دهد، با این حال می‌توانید از امکان مدیریت تاییدیه‌ها استفاده کنید و تا حدی بر نحوه‌ی نمایش آنها کنترل داشته باشید. همچنین اگر بخواهید مهارت خاصی در پروفایل شما بالاتر نمایش داده شود، می‌توانید از مخاطبان خود در لینکدین درخواست کنید شایستگی شما در آن مهارت را تایید کنند.مهارت‌ها را به عنوان کلیدواژه‌هایی در نظر بگیرید که استخدام‌کنندگان آنها را برای یافتن فرد مورد نظر خود سرچ می‌کنند.

علایق : قانون کلی این است که سرگرمی‌هایتان را ننویسید.نوشتن سرگرمی‌ها و تفریحات مربوط به اوقات فراغت در پروفایل لینکد‌ین یا ناشیانه به نظر خواهد رسید یا خسته‌کننده. به «دوستان‌ فیسبوکی‌تان» بگویید که عاشق خانواده‌تان هستید، نه به شبکه‌ی ارتباطی‌تان در لینکد‌ین! همواره زندگی حرفه‌ای‌تان را از زندگی خانوادگی و سرگرمی‌های آن جدا نگه‌ دارید.اما علایق حرفه‌ای‌تان را بنویسید، مثلا اینکه در زمینه‌ی خاصی تخصص دارید، دوره‌ای را گذرانده‌اید یا کار داوطلبانه‌ای انجام داده‌اید.این بخش را حرفه‌ای و مرتبط با زمینه‌ی کاری بنویسید.

اگر می‌خواهید صاحبان مشاغل با شما تماس برقرار کنند، باید اطلاعات لازم را به آنها بدهید.اگر نگران امنیت اطلاعات یا مزاحمت‌های احتمالی هستید، تنظیمات بخش امنیت را بازبینی کنید و مطمئن شوید که تنها راه ارتباط با شما از طریق لینکد‌ین باشد.اگر این اطلاعات را ارائه نکنید کسی نمی‌تواند با شما ارتباط برقرار کند.

هرگز در لینکدین با کسانی که نمی‌شناسید ارتباط برقرار نکنید. این یک شبکه‌ی ارتباطی حرفه‌ای برای شماست و شکست یا موفقیت‌تان بستگی به مخاطبان‌تان دارد. ممکن است دیگران از شما بخواهند برای افرادی که نمی‌شناسید در لینکدین توصیه بنویسید یا مهارت‌های آنها را تایید کنید. اگر این افراد را نشناسید نمی‌توانید این کار را انجام دهید.با همکاران قدیمی و فعلی، همکلاسی‌ها و دوستانی که می‌خواهید با آنها ارتباط حرفه‌ای داشته باشید رابطه برقرار کنید، اما با کسانی که نمی‌شناسید هرگز!
advertising