معرفی جواهرات برند لوکس تیفانی اند کو

مد و زیباییجواهرات

- 97/08/24
معرفی جواهرات برند لوکس تیفانی اند کوتیفانی اند کو. (به انگلیسی: Tiffany & Co.) که معمولأ بنام تیفانی شناخته می‌ شود، شرکت کالای لوکس آمریکایی و چند ملیتی است، که در زمینه طراحی، ساخت و فروش جواهر آلات، اعم از طلا، نقره و الماس، فعالیت می‌ نماید.جواهرات تیفانی به بخش هایی چون گردنبند، دستبند، انگشتر، گوشواره، دکمه سر دست و آویز از جنس های طلا و جواهر، نقره استرلینگ تقسیم می شود.شرکت تیفانی، فروشنده طیف وسیعی از کالا ها، لوازم و وسایل لوکس مانند: ، چینی آلات، کریستال، نوشت افزار، عطر، لوازم جانبی و نیز برخی از کالا های چرمی می‌ باشد.
معرفی جواهرات برند لوکس تیفانی اند کو
بسیاری از این کالا ها تحت نام تجاری تیفانی، در فروشگاه‌ های تیفانی اند کو در در شهر نیویورک قرار گرفته است فروخته می‌ شوند و یا از طریق تجارت مستقیم، به‌ وسیله شرکت و به صورت ارسال پستی، به فروش می‌ رسند. شهرت این شرکت، در بازار کالا های لوکس، بیشتر برای کالا های بخش الماس برند تیفانی می‌ باشد و محصول ویژه آن، حلقه‌ های نامزدی تیفانی است، که در بازار های الماس، طلا و جواهرآلات بسیار مشهور می‌ باشند.شرکت تیفانی در سال ۲۰۱۳ در فهرست فوربز جهانی ۲۰۰۰ با ارزش بازار سرمایه ۸٫۸ میلیارد دلار، در رتبه ۱۶۵۹ از بزرگترین شرکت‌های جهان قرار گرفت.در سال ۱۸۷۸، چارلز تیفانی یکی از بزرگ‌ ترین و مرغوب‌ ترین الماس‌ های ممتاز زرد رنگ جهان را، با وزن بیش از ۲۸۷ قیراط به دست آورد، که در معادن الماس کیمبرلی در آفریقای جنوبی کشف شده بود. این برند در سال ۱۸۸۷ حتی موفق شد جواهرات تاج سلطنتی فرانسه را نیز بخرد.

تاریخچه تیفانی


تیفانی اند کو. یک جواهر فروشی و نقره‌ سازی آمریکایی است، که توسط «چارلز لوئیس تیفانی» و «جان بی. یانگ» در سال ۱۸۳۷ در شهر نیویورک به عنوان مرکز فروش محصولات فانتزی و لوازم التحریر افتتاح شد.این فروشگاه در ابتدا انواع مختلفی از نوشت‌ افزار می‌ فروخت و در منهتن جنوبی نیز، شعبه‌ ای با نام «تیفانی، یانگ و الیس» داشت، که بعدها کوتاه شده و به «تیفانی اند کو» تبدیل شد.محل استقرار تیفانی اند کو، از آغاز کار شرکت، شهر نیویورک بوده است. با اینکه امروز بیش از صد فروشگاه تیفانی اند کو، در سراسر جهان وجود دارد، ولی این برند هنوز به شدت با زادگاه اصلی خود، یعنی نیویورک پیوند دارد. قیمت اجناس تیفانی زمانی که آغاز به کار کرد، مقطوع بود. همچنین برای فروش محصولات فروشگاه، تنها از پول نقد استفاده می‌ کرد و کارت اعتباری یا چک نیز قابل قبول نبود. در آن زمان این سیاست آن قدر منحصر به‌ فرد بود، که در صفحه اول بسیاری از روزنامه‌ ها منعکس شد. در سال ۱۸۵۳ زمانی که چارلز تیفانی کنترل شرکت را در دست گرفت، بخش جواهرات نیز شکل گرفت.

در ۱۸۴۵، کتاب آبی تیفانی، اولین کاتالوگ خرده‌ فروشی در ایالات متحده آمریکا بود. نوآوری دیگری که خبرساز شد، این بود که در سال ۱۸۸۵ از تیفانی خواسته شد که «نشان بزرگ ایالات متحده آمریکا» (عقاب علامت آمریکا) را دوباره طراحی کند و این طراحی مجدد، هنوز روی همه اسکناس‌ های یک دلاری ایالات متحده، کماکان دیده می‌ شود.«الماس تیفانی» زینت بخش آدری هپبورن در عکس‌ های تبلیغاتی فیلم صبحانه در تیفانی بود، که امروز می‌ توان در طبقه اول فروشگاه تیفانی، آن را مشاهده کرد. در سال ۱۸۸۷، تیفانی حتی موفق شد، جواهرات تاج سلطنتی فرانسه را نیز بخرد.تیفانی، نمونه‌ های متعددی از الماس و جواهرات دیگر هم می‌ فروخت و با جواهر سازان برجسته دنیا، از قبیل اندی وارهول و ژان شلومبرجر، کار می‌ کرد.

در سال ۱۸۶۱، آبراهام لینکلن، برای مراسم تحلیف ریاست‌ جمهوری خود، ساخت یک جام را به شرکت تیفانی سفارش داد و در طول دوران ریاست جمهوری، برای همسرش یک سری زینت آلات از مروارید های ریز، ساخت تیفانی خرید. این شرکت همچنین با طراحان برجسته مد، مثل پالوما پیکاسو و کوکو شانل همکاری کرده است.برای سربازان جنگ‌ های داخلی آمریکا، شمشیر می‌ ساخت. طرح‌ های نقره چارلز تیفانی مورد توجه «نمایشگاه جهانی پاریس» (Universal Exposition) در سال ۱۸۶۷، قرار گرفت، که برایش «نشان شایستگی» را به ارمغان آورد. تیفانی اولین شرکت آمریکایی بود، که به چنین افتخاری دست یافت.در کنار این ارتباطات که چارلز تیفانی و جانشینان متعدد اش، آن ها را با موفقیت در اذهان مردم تقویت کرده‌ اند، نام تجاری تیفانی همچنین توانسته است، با گسترش محصولات برای طیف‌ های گوناگون اجتماع، به موفقیت دست یابد.

تردیدی نبود، که تیفانی یک نام تجاری تجملی است؛ ولی هر کسی می‌ توانست به یک فروشگاه تیفانی قدم بگذارد. گرچه قیمت بیشتر کالا ها از توان مردم خارج بود، ولی همیشه نمونه‌ های ارزان‌ تری هم وجود داشت، که هر کسی می‌ توانست آن ها را بخرد. این نمونه‌ ها هم در جعبه‌ های وسوسه انگیز آبی رنگ، با روبان ابریشمی، عرضه می‌ گردد.تیفانی در ساخت و فروش طلا سابقه درخشانی دارد و در سال ۱۹۳۰، جام طلایی آمریکا، معتبر ترین جایزه مسابقات قایق رانی را طراحی کرد. نام تجاری تیفانی، در فیلم محصول ۱۹۶۱، با هنر نمایی ادری هپبورن، در نقش «هالی گولایتلی» شخصیتی که عاشق پرسه زدن در راه رو های این فروشگاه بود، جاودانه شد.

در ژوئن سال ۲۰۰۴ تیفانی شرکت ئی‌ بی را به دلیل استفاده از محصولات خود محکوم کرد. در ژانویه ۲۰۰۸ گزارش شد، که «سافت بانک» اپراتور ژاپنی تلفن همراه، با تیفانی قرارداد همکاری برای تولید محدود ۱۰ عدد تلفن همراه امضا کرده است. این تلفن‌ ها دارای بیش از ۴۰۰ الماس مجموعأ به وزن ۲۰ قیراط بود. ارزش آن ها نیز حدود ۱۰۰ میلیون ین برآورد شده بود.گرچه امروزه تیفانی به دلیل کالا های ساخت طراحان بزرگ و لوازم فرعی، یک پیش اهنگ محسوب می‌ شود، ولی نام تجاری آن، نشانه ثبات و استحکام است. پس از افتتاح موفقیت‌ آمیز بوتیک‌ های تیفانی در توکیو و لندن، امروز در اکثر شهر های مهم و بزرگ جهان نیز فروشگاه دارد. این شرکت با داشتن بیش از ۹ هزار کارمند، در سال ۲۰۱۰ میلادی درآمدی بالغ بر ۴٫۸۶۰ میلیارد دلار را، از آن خود کرد.
advertising