نگاهی به کراس اوور کوچک رنو کپچر
خودرو › اسپرت
- 97/09/17

چراغهای جلوی بازبینی شده کپچر را هماکنون میتوان بهصورت تمام LED سفارش داد. همچنین لامپهای روز روشن LED نیز به شکل C تعبیه شدهاند که شمهای از طراحی مگان جدید را نشان میدهند اما در بخش پایینی و داخل سپر جای گرفتهاند. تریم جلوپنجره کرومی، ورودی هوای بزرگ شده، رکابهای جدید و درب پشتی بازنگری شده از سایر تغییرات این خودرو هستند. همچنین رنگهای بیشتر بدنه و سقف باعث شخصیسازی بیشتر کپچر میشوند.

رنو نمونهی ضعیفتر این پیشرانه را تنها با جعبهدندهی دستی همراه میکند؛ اما مدلهایی که با پیشرانهی 120 اسب بخاری عرضه میشوند، با دو نوع جعبهدندهی 6 سرعتهی دستی و 6سرعتهی اتوماتیک دو کلاچه قابل سفارش هستند. یکی از نکات ناامیدکننده در ارتباط با کراساوور رنو کپچر بهره نبردن آن از سیستم چهارچرخ محرک است؛ توان خروجی پیشرانهی این خودرو تنها به چرخهای جلوی آن منتقل میشود و بهطور حتم این مسئله تأثیری منفی در عملکرد خودروی مورد بحث خواهد داشت.

کراساوور رنو کپچر در داخل کشور توسط شرکت ایران خودرو و تنها با پیشرانهی 1.2 لیتری و جعبهدندهی خودکار عرضه میشود. پیشرانهی یادشده از چهار سیلندر و 16 سوپاپ تشکیل شده است و از توربوشارژر نیز بهره میبرد، ضمن آنکه عملکرد سوپاپهای آن توسط سیستم VVT یا سیستم زمانبندی متغیر سوپاپها، تنظیم میشودطبق اعلام ایرانخودرو، این پیشرانه قادر است حداکثر توان 120 اسب بخار و حداکثر گشتاور 190 نیوتنمتر، بهترتیب در دورهای موتور 4900 و 2000 دور بر دقیقه تولید کند. حداکثر سرعت رنو کپچر 192 کیلومتر بر ساعت و مدتزمان مورد نیاز برای رسیدن آن از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت،10.9 ثانیه است

در داخل کابین داشبوردی و رودری های دو رنگی را میبینیم که به حس تجمل کابین افزودهاند. ما توصیه میکنیم طرح روشنتر را انتخاب کنید زیرا کابین کپچر با رنگ مشکی یا خاکستری بهصورت تیره دیده میشود. آپشن سقف پانورامیک جدید به روشن شدن و جادارتر نشان دادن کابین کمک میکند.
مواد بکار رفته در کابین از نوع نرم بوده و کیفیت بهتری دارند. کپچر فیس لیفت هماکنون انتظارات از یک خودروی زیر 20 هزار پوندی را برآورده میکند اما وجود جزئیاتی جون ترمزدستی و استراحتگاه دست نهچندان جالب با این خودروی 23هزار پوندی حاضر در تست همخوانی زیادی ندارند. به نظر ما مدلهای نزدیک به قیمت پایه 15355پوندی جذابیت بیشتری دارند

در مورد سیستم تعلیق رنو کپچر نیز باید بگوییم کمپانی سازندهی فرانسوی، سیستم تعلیق جلو را از نوع مکفرسون مستقل و بخش عقب را از نوع سیستم تعلیق نیمهمستقل با فنرهای پیچشی انتخاب کرده است. رنو برای چرخهای جلوی این خودرو ترمز دیسکی انتخاب کرده است؛ اما برای چرخهای عقب، از ترمزهای کاسهای استفاده شده است. این موضوع را میتوان یکی از نقاط ضعف رنو کپچر دانست از نظر سواری و هندلینگ، کپچر فیس لیفت شده بیش از آنکه هیجانی و درگیر کننده باشد مناسب و کافی باقی مانده است. ناهمواریهای کوچک به خوبی جذب میشوند اما دست اندازهای بزرگتر باعث انتقال لرزشهای بیشتر به کابین میشوند. با افزایش سرعت سر و صدای باد نیز به گوش میرسد. کنترل بدنه قابلاحترام بوده و سیستم فرمان نیز خوب و مستقیم است اما هنوز هم فاقد احساس میباشد. تعویض دندهها نیز با دقت کافی صورت نمیپذیرد.