با نرم افزار StoryZ عکس هایتان را متحرک کنید
علمی و تکنولوژی › نرم افزار
- 97/08/06
StoryZ نامِ اپلیکیشنی است که توسط تیمِ Andor Communications Pvt Ltd توسعه یافته و پویانمایی را به تصاویر ثابت وارد می کند.
فرض کنید تصویری از خود در زیر یک آبشارِ خروشان دارید. باتوجه به اینکه عکس تنها یک لحظه را ثبت می کند ، قاعدتاً نمی توان در تصویر انتظارِ نمایشِ دقیقِ ریزشِ قطراتِ آب از بالای آبشار را داشت. حال در این گونه مواقع StoryZ وارد کار می شود تا با اضافه کردنِ جلوه ی متحرک به آبشار ، در حالی که تصویر شما را ثابت نشان می دهد ، آبشار را در حال ریزش قطرات آب نمایش دهد.
خوشبختانه توسعه دهندگان StoryZ از طراحی ساده ای برای آن استفاده کرده اند ؛ از این رو ، کاربران برای اعمال جلوه های مورد نظرشان با سردرگمی مواجه نمی شوند. با ورود به این اپلیکیشن ، ابتدا با صفحهی خانگی روبه رو می شوید که محلی برای نمایش هنرنمایی دیگر کاربران است. از آن جهت که تصاویرِ بسیاری در این بخش قرار گرفته اند ، کاربرانِ تازه وارد به راحتی می توانند با مراجعه به صفحه ی خانگی ، از آن برای الهام گیری بهره بگیرند.
قسمتِ دیگری نیز برای رویداد های مسابقه ای در نظر گرفته شده است. توسط بخش Events که به این رویدادها اختصاص دارد ، شما می توانید ساخته های خود را در دسته بندی های گوناگون برای جامعهی کاربرانِ StoryZ منتشر کنید ؛ اگر ساخته ی شما بتواند مورد تأیید هیئت داوران قرار گیرد ، صفحه ی خانگی جایی خواهد بود که دیگر کاربران به نظاره ی هنرنمایی شما می نشینند.
ما به مهم ترین بخش ، یعنی قسمت ویرایش می رسیم. با کلیک روی دکمه ی « + » در نوار ابزارِ پایینی اپلیکیشن ، دو گزینه با نام های « Ripple » و « Motion » پیشِ روی شما قرار می گیرد. با انتخاب گزینه ی نخست ، امکان متحرک سازی عکس ها در اختیار شما قرار می گیرد. در این بخش می توانید با انتخاب نقطه های آبی ، مسیری را روی تصویر مشخص کنید تا جلوه ی ویژه ی متحرک به آن قسمت اضافه شود. با این حال ، اضافه کردنِ این نقطه ها بهصورت ناخوداگاه باعث می شود که برخی دیگر از قسمت ها نیز تحت تأثیر قرار بگیرند. برای جلوگیری از این اتفاق ، تیم توسعه دهنده ی این اپلیکیشن ویژگی دیگری را برای ثبات این بخش ها در نظر گرفته است.
تنها با انتخاب گزینه ی Stabilize می توانید نقاط قرمزی را برای مشخصسازی قسمت های ایستا در تصویر رسم کنید. این نقاط ، باعث جلوگیری از متحرک سازی دیگر مناطق می شود ؛ همچنین اگر در میان تصویر ، جسمی قرار گرفته ، می توانید با استفاده از گزینه ی Mask آن قسمت را به طور کلی از دایره ی تحرک خارج سازید.
به واسطه ی گزینه ی Tools نیز می توانید موسیقی ، افکت تصویری و نوع چرخش تصویر را مشخص سازید.
از این قسمت که گذر کنیم ، به بخش Motion می رسیم. Motion این اختیار را به شما می دهد که محتوای ویدیویی را به عکس های خود اضافه کنید. بهعنوان نمونه ، تصور کنید تصویری از یک گوشی هوشمند دارید ؛ اما به تصویر پس زمینه ی ان علاقه ای ندارید. حال به واسطه ی این بخش ، شما می توانید پس زمینه ی این تصویر را با یک ویدیو جایگزین کنید. به طور پیش فرض ، ویدیو در زیرِ عکس قرار می گیرد ؛ بنابراین اگر قصد دارید تنها قسمت های خاصی از ویدیو در تصویر قرار گیرد ، به راحتی با حرکت انگشتانتان روی صفحه نمایش می توانید قسمت های مورد نظرتان را مشخص کنید. با StoryZ امکان تغییرِ نحوه ی پوشش تصویر توسط ویدیو را نیز خودتان مشخص کنید.