معرفی و نحوه بازی کلش اف زامبی
علمی و تکنولوژی › کنسول و بازی
- 97/09/09معرفی بازی کلش اف زامبی
تاالان با واژه «کلون» برخورد کرده اید؟ در صنعت بازی های ویدیویی این واژه به آثاری تلقی می شود که شباهت زیادی به یک عنوان خاص داشته یا ویژگی های متفاوتی را از آن الهام گرفته باشند. برای یادگیری بهتر این موضوع می توان سری زیبای Torchlight را مثال زد که به عنوان کلونی از فرنچایز بسیار محبوب دیابلو شناخته می گردد.
پس از موفقیت های عجیب کلش آف کلنز، انتشار کلون های مختلف از این اثر در بازار بازی های موبایل بسیار طبیعی بود. در نتیجه شاهد عناوینی بودیم که متاسفانه در بهترین حالت می توانستیم آنان را یک دستگاه زیراکس دسته دوم خطاب کنیم.
البته در این بین نیز آثاری بودند که موفق شدند با ارائه یک تجربه جذاب بازیکنان را درگیر خود نمایند. امروز قصد معرفی یکی از همین بازی ها را با نام Clash of Zombies داریم؛ اثری که امتیازات بالایی را در گوگل پلی و اپ استور از سوی کاربران دریافت کرده. پس تا اخر همراه ما باشید تا ببینیم چه چیزی موجب موفقیت های این بازی شده.
اما قبل از توضیحات بازی لازم است بگوییم که استودیو نارین گیمز در اقدامی قابل تحسین کلش آف زامبی را فارسی سازی کرده و در بازار عرضه کرده. نتیجه ایرانیزه کردن بازی حضور منوها و راهنمایی های پارسی زبان در کنار شخصیت های داخلی است که باعث خواهد شد گیمرهای ایرانی ارتباط بهتری با بازی برقرار نمایند.
این موضوع را از راه ارتباط با تیم نارین گیمز، بیشتر پیگیری کردیم و دیدیم که آنان تنها وظیفه فارسی سازی عنوان مورد گفت و گو را برعهده نداشته و در فرآیندهای دیگر بازی نیز نقش داشته اند. همچنین برای رسیدن به هدف توسعه بهتر در بازار خاورمیانه، این عنوان در منطقه مورد بحث توسط دو استودیو نارین گیمز و Caesars Games، سازنده اصلی، منتشر شده.
اگر نگاهی دقیق تر به این اقدامات بیندازیم، متوجه می شویم که بازار گیمینگ ایران برای سازندگان خارجی اهمیت داشته و امیدواریم که در آینده شاهد فارسی سازی آثار و همکاری بیشتر سازندگان داخلی با استودیو های خارجی باشیم. برای اطلاعات بیشتر، نارین گیمز در گذشته نیز عنوان Farm Jewels Saga را ایرانیزه نموده بود و در این کار کم تجربه نیست.
بهتر است از این حرف ها بگذریم و به توضیحات بخش گیم پلی بپردازیم. حیف که مجبوریم متن طولانی تری بنویسیم وگرنه تا همین اندازه می گفتیم که مکانیک های بازی کاملا شبیه کلش آف کلنز بوده و تنها شاهد تغییراتی در محیط، ساختمان ها و شخصیت ها هستیم.
اما خوب چه کنیم که چنین چیزی امکان ندارد. داستانی بازی از این قرار است که زامبی های همیشه حاضر در صنعت سرگرمی این بار نیز مشکلاتی را برای جامعه آینده انسانی به وجود آورده اند. اکنون بازیکن وظیفه دارد تا مثل عنوان کلش آف کلنز مقر خود را ساخته و آن را به واسطه ساختمان های متفاوت بهبود بخشد.
در عین حال نیز برای به دست اوردن منابع باید به مناطق مختلف حمله کرده یا مراقب شبیه خون دشمنان و زامبی ها باشید. اما نکته اینجاست که با وجود این همه شباهت چرا بازیکنان از بازی استقبال کرده اند؟ پاسخ خیلی ساده است؛ هیروها!
سازنده بازی روی ویژگی دست گذاشته که بازیکنان بسیار زیادی آن را دوست داشته و با وجودش می تواند اندکی خود را زیر سایه سنگین شباهت با کلش آف کلنز بیرون آورد. چون بر خلاف عنوان مورد بحث، در کلش آف زامبی هیروها نقش بسیار مهمی را در طول مبارزات و دفاع از مقر ایفا کرده و از همان اول قابلیت دسترسی به برخی از آنان را دارید؛ هیروهایی که خود از سرگرمی های گوناگون مانند انیمه، کمیک، فیلم و بازی های دیگر هستند.
با پیشروی هر چه بیشتر نیز قابلیت ارتقا آنان را، مثل سربازان یا ساختمان ها، خواهید داشت. همچنین بازی دارای بخش قرعه کشی قهرمانانی است که با آن می توانید شانس خود را برای آزاد سازی هیروهایی که هنوز قابلیت یا منابع مورد نیاز برای داشتن شان را ندارید امتحان کنید.
برای سخن پایانی باید بگوییم اگر می خواهید یک تجربه ای شبیه به هم از عنوان کلش آف کلنز اما با محیطی متفاوت هستید کلش آف زامبی می تواند یکی از محبوب ترین گزینه ها باشد. چه بسا به واسطه زحمت تیم نارین گیمز در فارسی سازی این اثر لذت بیشتری را احساس کنید.