چگونه در زندگی زناشویی احساس خوشبختی کنیم
سبک زندگی › زناشویی
- 97/08/16شاید برخی از زوجین از روی عادت، خواستهها و نیازهای طرف مقابلشان را اولویت قرار داده باشند و مدام به دنبال رضایت او باشند اما طرف مقابل نسبت به خواستهها و نیازهای او بیاعتناست. حال این جلب رضایت میتواند در برخی خواستهها اتفاق افتد و گاهی در همه خواستهها.
محور بحث ما در اینجا دقیقاً نقطهای است که شما در یک رفتار، خودتان و نظرتان را همیشه زیر پا میگذارید و به خواسته طرف مقابل جامه عمل میپوشانید؛ مثلاً همسرتان دوست دارد از رنگ سبز استفاده کنید در حالی که شما عاشق رنگ آبی هستید، اگر همیشه از رنگ سبز استفاده کنید به رابطهتان آسیب زدهاید و اگر همیشه از رنگ آبی استفاده کنید باز هم به رابطه آسیب زدهاید.
وقتی شما در طولانی مدت مدام خودتان را نادیده میگیرید از طرفی احساس ناکامی میکنید و از طرف دیگر سطح توقعتان را از همسرتان بالا بردهاید، به این معنی که با کوچکترین تنشی در رابطه، به خودتان میگوید: « من که به خاطر او از همه چیز، حتی رنگ مورد علاقهام هم گذشته بودم، چرا با من اینگونه رفتار کرد؟!»
اینجاست که بشدت احساس ناکامی میکنید و فکر میکنید چقدر ازدواج افتضاحی داشتهاید. در حالی که وقتی شما در یک رابطه طولانی مدت قرار میگیرید، هر دوی شما به دلیل انسان بودنتان ممکن است روزی ناراحت، عصبانی، بد خلق، بهانهگیر و... شوید، این به معنای این نیست که میخواهید به همسرتان ظلم کنید بلکه به این معناست که فقط در آن لحظه، به دلیلی یکی از احساسات منفی خود را تجربه کردهاید. نکتهای که وجود دارد این است که اگر شما گاهی هم با دل خودتان راه بیایید و از همه مهمتر طرف مقابلتان هم نسبت به خواستهها و نیازهای شما بیاعتنا نباشد، دیگر امکان ندارد که در طولانی مدت نارضایتی عمیقی بین شما به وجود بیاید.
پس اگر میخواهید احساس خوشبختی کنید باید به خواستههای طرف مقابل توجه کنید و همین توجه را به هر شکل دیگری از همسرتان دریافت کنید این دو طرفه بودن محبت بین زوجین، در طولانی مدت ترازوی رابطه را به سمت تعادل میکشاند.