چگونه سردوشی حمام را تمیز کنیم

سبک زندگیخانه داری

- 97/09/03
چگونه سردوشی حمام را تمیز کنیمچگونه سردوشی حمام را تمیز کنیم؟ چگونه جرم سر دوشی را از بین ببریم؟ چگونه سر دوشی را برق بنیدازیم. سوالاتی که امروز در اینجا به آن ها خواهیم پرداخت. حتما در حمام با مشکل بسته شدن سوراخ های سر دوشی حمام مواجه شده اید. پس از هر چند مدت یکبار به خاطر وجود ذرات و رسوبات موجود در آب، سوراخ ها بسته شده و دیگر حتی فشار آب هم توانای از بین بردن آن ها را ندارد. حال شاهد کاهش چشم گیر فشار آب خروجی از این سردوشی ها هستیم. اما چاره چیست؟ با ما همراه باشید.

برای تمیز کردن سر دوشی حمام طبق معمول کار سختی پیش رو ندارید چرا که اینجا ما به شما ساده ترین و البته کم هزینه ترین روش ها را به صورت تصویری آموزش می دهیم. با این روش نه تنها تمامی رسوبات را از بین خواهید برد و منافذ و سوراخ های سر دوشی را تمیز و باز خواهید کرد بلکه در درخشندگی و زیبایی سردوشی هم کار خود را به نحو احسنت انجام خواهید داد.

مواد و تجهیزات مورد نیاز:


سرکه
کیسه پلاستیکی
کش لاستیکی یا تکه ای بند
فرچه

مراحل تمیز کردن سردوشی حمام:



۱) سرکه را داخل نایلون بریزید


قبل از هر چیز شما به مقداری سرکه احتیاج دارید. برای این کار شما چیزی حدود یک و نیم تا دو پیمانه (بسته به سایز و حجم سردوشی) را داخل کیسه بریزید. ترجیح بر استفاده از سرکه سفید است ولی از هر نوع سرکه می توانید استفاده کنید.

۲) کیسه را به دور سردوشی ببندید


حال کیس های که داخل ان سرکه است را می بایست به دور سردوشی ببندید. اگر سر دوشی قابل جدا شدن است که به راحتی سر دوشی را باز کرده و ان را داخل کیسه یا ظرف سرکه قرار دهید، اما چنانچه سر دوشی قابل جدا شدن نیست به راحتی کیسه سرکه را به گونه ای به دور سر دوشی ببندید که سر دوشی تماما داخل سرکه قرار گیرد. سپس با بستن بند یا کش به بالای نایلون ان را برای یک شب در همان حالت رها کنید.

۳) تمیز کنید


حال پس از حدود ۸ تا ۱۰ ساعت نایلون سرکه را از دور سر دوشی باز کرده و سپس تمام رسوبات و جرم هایی که بر اثر مجاورت با سرکه قابل تمیز کردن شده اند را با یک فرچه و فشار آب کاملا تمیز کنید. سرکه با خاصیتی که دارد تمامی رسوبات موجود در داخل سر دوشی را نیز در خود حل می کند.

۴) آب بکشید


حال که کار به اتمام رسید، به راحتی سر دوشی را با آب برای مرتبه آخر آبکشی کنید و کار را به سرانجام برسانید. حال از فشار آب سر دوشی لذت ببرید. به خاطر داشته باشید که این کار را هر ۱ تا ۲ ماه یکبار می بایست تکرار کنید.

چگونه از دوش نگهداری کنید؟


حال که سر دوشی شما به حالت اولیه و تازه خود در آمده است، مطمئن شوید که در آینده هم این روند تمیزی ادامه پیدا خواهد کرد. در ادامه ببینید چگونه باید باقی قسمت های فضای داخلی حمام را هم تمیز کرد:

سطوح کپک زده دکوراسیون حمام


ابتدا در یا پنجره حمام را باز کنید تا تهویه فضا به خوبی انجام شود. اسپری تمیز کننده مخصوص کاشی و سطوح سرویس بهداشتی را بردارید. حمام را به سه قسمت تقسیم کنید. با این کار بخار کمتری در فضا پخش شده و همچنین محلول تمیز کننده زود خشک نمی شود. قسمت اولین حمام را اسپری کنید و کاشی، وان حمام را به این محلول آغشته کنید. چند دقیقه صبر کنید تا به درون این سطوح نفوذ کند. سپس قسمت دوم حمام را اسپری کنید و تا زمانی که بخش اول را تمیز می کنید، اجازه دهید این مواد روی سطوح باقی بماند.

با استفاده از اسکاچ یا اسفنج، قسمت اول حمام را پاک کنید. هرچه حرکات دست شما وسیعتر باشد، زمان کمتری صرف می شود. سپس اسکاچ یا اسفنج را بشویید. یک پیمانه یا فنجان را از آب پر کنید و قسمت های تمیز شده را بشویید. زمانی که قسمت اول را تمیز کردید، قسمت سوم را با محلول تمیزکننده اسپری کنید. سپس قسمت دوم را با اسکاچ تمیز کرده و سپس آبکشی کنید و با همین منوال بخش سوم را هم انجام دهید. اگر همچنان لکه هایی از جرم باقی مانده باشد، یک قسمت از مایع سفید کننده را با دو قسمت آب ترکیب کرده و درون یک بطری اسپری بریزید. آن را روی جرم ها اسپری کنید و چند دقیقه منتظر بمانید. دوش را باز کنید و چند دقیقه صبر کنید تا خودش را آبکشی کند. می توانید با فنجان هم آن لکه ها را ببشویدد ولی باز هم بعد از آن آب را کمی باز بگذارید تا مایع سفید کننده کاملا شسته شود.

کف شوی گرفته شده


با استفاده از تلمبه، می توانید گرفتگی های کوچک درون آبروی زهکش حمام را باز کنید. می توانید از این وسیله برای وان حمام هم استفاده کنید. یادتان باشد که درپوش اولیه چاه را برداشته باشید. اگر با تلمبه مشکل حل نشد، به سراغ مواد لوله بازکن شیمیایی بروید. برای این گونه مواد حتما دستورالعمل نوشته خودش را دنبال کنید. اگر با این مواد همچنان مشکل شما حل نشد، از متخصصین لوله بازکن کمک بگیرید.
advertising