حدیث امام صادق علیه السلام درباره خداشناسی
خواندنی › احادیث و روایات
- 97/10/29
هر روز یک حدیث از معصومین (ع) با مضامین دینی و اخلاقی در بخش حدیث و روایات سایت هونل دات کام بخوانید. حدیث امروز سخنی از امام صادق عليه السلام درباره خدا شناسی می باشد که در زیر ارائه می شود.احادیث این بخش با توجه به منابع بازبینی و به روز شده اند.
امام صادق عليه السلام درباره خدا شناسی فرمودند:
مَنْ عَرَفَ اللّهَ خافَهُ ، وَ مَنْ خافَ اللّهَ حَثَّهُ الْخَوفُ مِنَ اللّهِ عَلَى الْعَمَلِ بِطاعَتِهِ وَ الاَخْذِ بِتَأديبِهِ ، فَبَشِّرِ الْمُطيعينَ المُتَأَدِّبينَ بِاَدَبِ اللّهِ وَ الآخِذينَ عَنِ اللّهِ اَنَّهُ حَقٌّ عَلَى اللّهِ اَنْ يُنْجيَهُ مِنْ مُضِلاّتِ الْفِتَنِ؛
آنكه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عمل به فرمان او و در پيش گرفتن ادبش واداشت . پس فرمانبردارانِ ادب شده به ادب خدا و اطاعت كنندگان دستورهاى او را بشارت ده كه بر خداست كه آنها را از فتنه هاى گمراه كننده برهاند.
بحار الانوار(ط-بیروت)،ج67 ، ص400








