ساخت فیلم سینمایی ماجرای نیمروز رد خون با بازی جواد عزتی
مجله › سینما و تلویزیون
- 97/08/05
مدتی پیش بود که خبری مبنی بر ساخت فصل دوم این فیلم سینمایی با نام «ماجرای نیمروز2» منتشر شد و پس از آن نام رسمی فیلم یعنی ماجرای نیمروز: رد خون اعلام شد.داستان این فیلم درباره ی عملیات مرصاد خواهد بود.
در فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز: رد خون» بازیگرانی مانند بهنوش طباطبایی، جواد عزتی، هادی حجازی فر، هستی مهدوی، محسن کیایی، حسین مهری و مهدی زمین پرداز حضور خواهند داشت. تهیه کننده ی این فیلم سینمایی سید محمود رضوی است و فیلم محصولی از موسسه ی سینمایی سیمای مهر خواهد بود. فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز: رد خون» برای اکران در جشنواره فجر ساخته خواهد شد. جواد عزتی، مهدی زمین پرداز، و هادی حجازی فر در فیلم «ماجرای نیمروز» نیز حضور داشتند. محمدحسین مهدویان پیش از این فیلم های «ایستاده در غبار»، «ماجرای نیمروز» و «لاتاری» را ساخته است.
بنا براطلاعات، به تازگی فاز اول فیلم برداری این فیلم در کرمانشاه به پایان رسیده است. گروه تولید اکنون مشغول ادامه ی فیلم برداری در تهران است. فیلم برداری این بخش فیلم سخت ترین پلانهای فیلم را داشته است. در این بخش فیلم از چند صد هنرور بومی، ادوات جنگی سبک و سنگین و چندین فروند هلیکوپتر استفاده شده است. گروه تولید فیلم با تدوین همزمان و کار روی جلوه های ویژه در تلاش هستند تا این اثر را به جشنواره ی فجر امسال برسانند.