6 روش موثر برای تقویت رفتارهای مثبت در کودکان

سبک زندگیفرزندان

- 98/11/04
6 روش موثر برای تقویت رفتارهای مثبت در کودکانوالدینی که فکر می کنند رفتار های آنان اعم از ناامیدی، عصبانیت و لجبازی در رشد فرزندانشان تاثیر گذار نیست سخت در اشتباهند و در واقع در حال گول زدن خودشان هستند. برای اطمینان از این که کودکان در آینده به یک فرد مفید تبدیل شوند, تشویق رفتار مثبت در کودکان توسط والدین بسیار ضروری است. ثبات، هوشیاری و پارامترهای زیر نیز ضروری هستند، اما مهم تر از همه، این است که شما به عنوان پدر یا مادر، ​​باید خودتان را برای این کار آماده کنید.

1. برای فرزندانتان الگو باشید


محیط زیست یک معلم قدرتمند است و در واقع همان محیطی است که رفتار انسان را از رفتار حیوانات جدا می کند. در واقع محیطی که شما برای فرزندان خود ایجاد می کنید همان چیزی است که او می پذیرد. هر کاری که انجام دهید فرزندتان از آن پیروی می کند پس برای او یک الگوی خوب باشید؛ در مقابل فرزندان خود فحش ندهید یا قسم نخورید. در حقیقت، هرچه روحیه سازگارتر، واقع بینانه تر و مثبت تری در خانه داشته باشید، فرزند شما تصویری بر آن اساس از شما در ذهن خود می سازد و براساس آن ها رشد خواهد کرد.

2. اهمیت دادن به کودکان


بدون وقفه و بدون پیش داوری به فرزندانتان گوش دهید.
- ناتوانی در بیان خواسته ها می تواند برای کودک بسیار سخت باشد.
- روحیه دادن و در کنار آن ها بودن تمام چیزی است که کودکان برای غلبه بر ترس، اضطراب و اعتماد به نفس به آن نیاز دارند.

3. آن چه را که وعده داده اید انجام دهید


کودکان منطق ساده "بله" و "نه" را درک می کنند، این بزرگتر ها هستند که آن را با کلماتی مانند "شاید" پیچیده می کنند.
- اگر شما به فرزند خود قول داده اید که به جای انجام کارهای خانه او را به باغ‌ وحش ببرید، پس به وعده خود عمل کنید.
- به این ترتیب آن ها متعد بودن به تعهد و قول را فرا می گیرند و در عین حال به شما برای آن چه که می گویید اعتماد دارند.

4. محتاط باشید


اگر مایل نیستید کودکتان کاری را که از نظر شما اشتباه است را انجام دهد، اجازه انجام آن را به کودک ندهید.
آن ها کودک هستند و احساس می کنند باید با هرچیزی که پیدا می کنند بازی کنند. لازم نیست آن ها را به خاطر بازی با اشیاها و وسایل با ارزش سرزنش کنید، بلکه فقط لازم است تا این وسایل را از دید آن ها دور نگه دارید. سرزنش کردن فرزندتان توسط شما ممکن است باعث ایجاد احساسات منفی در او شده و همچنین ممکن است با این کار باعث شوید که او دوباره به این کار ادامه دهد و تلاش کند که آن شی را دوباره به دست آورد. در انجام این کار محتاطانه عمل کنید.

5. یاد بگیرید که بگویید "نه"


گفتن «نه» بسیار دشوار است، اما تغییر رفتار لجوجانه ار ان هم دشوارتر است.
در این صورت وقتی برای انجام کاری با آن ها مخالفت می کنید، آن ها تصور می کنند که می توانند برای انجام تمام خواسته هایشان شما را وادار به موافقت کنند. این مهم است که به آن ها یاد دهید که به سخنان شما و نیز یک سری قوانین مهم پایبند باشند.

6. موعظه نکنید


این که دائما به فرزندان خود بگویید که چه کاری انجام دهند را فراموش کنید. این کار را به آن ها واگذار کنید. آن ها با آن چه که انجام می دهند شما را شگفت زده خواهند کرد.
گاهی اوقات، موعظه بیش از حد اثرات معکوسی خواهد داشت! بهتر است آن ها را راهنمایی کنید، نه این که دستور بدهید. در این صورت است که آن ها یاد می گیرند خود تصمیمات شان را بگیرند، در قبال آن ها مسئول باشند و مستقل شوند.
advertising